Nathalie Minkman

De klant is geen onderdeel van je werk. De klant is je werk!

  • (0) comments
  • 21/10/2019
Jaren geleden verplaatste ik mij in India. In the middle of nowhere passeerde ik een prachtig meer. De lokatie was werkelijk schitterend. Tijdens de stop werd mij duidelijk dat het 'strand' huisje een heus ondernemersdoel had. Aan de oever van het meer lag een speedboot. Voor een omgerekend één euro kon je met de boot een tien minuten over het meer. Natuurlijk had ik deze ervaring niet willen missen en zo klom ik de boot in en voelde de warme wind door mijn haren en gezicht. Tijdens dit spektakel vroeg ik mij af hoe deze ondernemende heer kon blijven bestaan. Jaar in jaar uit, elke dag wacht de man tot er een passant voorbij komt die deze investering voor deze mooie bootrit zou willen doen. Nog veel belangrijker, hij wacht op de klant die ervoor zorgt dat zijn investering terugverdient kan worden. De armoedegrens op dat moment in India gaf het antwoord. 

In mijn huidige omgeving hoor en voel ik de verhalen. 
Er is een plan, de locatie klopt, er is nagedacht over een naam, de website is op en top en we plaatsen volop berichten op social media. 
We testen nog een keer het contactformulier en wachten tot de telefoon gaat. Na een paar maanden bemerk jij je dat het net wat moeizamer lijkt te gaan dan je gehoopt had.
Veel ondernemers weten wel wat ze aan kwaliteit te bieden hebben. Toch blijven veel ondernemers het lastig vinden zichzelf te verkopen. Is dit niet de grootste valkuil die er bestaat. Alles staat als een huis. Nu jij nog.

Bijna dagelijks spreek ik mensen die echt goud in handen hebben. Het wachten is op het moment dat de klant dat ook ziet.
Kruip jij regelmatig opnieuw achter je computer om het e.e.a. weer eens aan te scherpen op zoek naar de beste toon.
Bekijk jij opnieuw je huisstijl, zoek je je concurrenten op internet om te zien wat ze anders doen dan jij? Heb je het gevoel dat de markt verandert en je de vat kwijt raakt?
In eenvoud wil ik je kenbaar maken. 
De klant is geen onderdeel van je werk, de klant is je werk.
Een ruim vijftien jaar geleden trok ook ik de stoute schoenen aan. Natuurlijk ken ik de momenten van twijfel, doorzetten en struikelblokken. Ik durf ook te beweren dat het niet met arrogantie te maken heeft, maar inmiddels mijn kwaliteiten ken die ik dolgraag met jou deel. 
Mijn overtuiging, ik weet dat ik jou en je onderneming kan helpen. Zonder twijfel help ik je graag net even deze drempel naar groei over. Om te voorkomen dat je blijft wachten op de toevallige passant in the middle of nowere. 

Wil jij in drie weken je business een boost geven. 
Mag ik je coachen en helpen? 

Heb jij regelmatig het idee dat je maar niet verder komt.
Je gekozen hebt voor ondernemen vanuit je passie, maar het levert je niet het gewenst inkomen op. 


Wil jij de aankomende drie weken door mij gecoacht worden. Stoppen met tobben en we gaan voor groei
De boost en jij bent klaar voor de volgende stap.

Jouw investering 
€ 250,-* drie weken boosten. 

 
  • Hoeveel uur pieker jij door voor dit bedrag?
  • Vloeit je tijd weg door, achter je laptop te zitten?
  • Als een speld in de hooiberg zoek jij naar nieuwe klanten
  • Hoeveel geld leveren vijf nieuwe klanten je op? Deze investering verdien je met zekerheid met je nieuwe opdrachten terug.  
  • Vijf en meer nieuwe klanten gaat het je zeker opleveren. 
  • Deze sessies kosten bij lange na geen 25% van je besteedbaar inkomen. (Is dit overigens wel het geval, dan gaat er echt iets niet goed. Ik kan je echt helpen). 
Om snel met jou aan de slag te kunnen, hou ik voor nieuwe klanten, elke week minimaal 1 avond en 1 dagdeel vrij in mijn agenda. 
Stop met piekeren en maak je op voor de volgende groeistap. 2020 is er een mooi jaar voor!

Ik wil graag de aankomende drie weken gecoacht worden en meld mij direct aan

 


Hartelijke groet,
Nathalie

nb. in de afgelopen jaren heb ik zoveel ondernemers gesproken die 'even' wat aan mij kwijt wilden dat ik mij een duidelijke visie en missie heb opgegeven. 

Visie: een open cultuur creeren bij ondernemers gericht op groei, waarbij veel taboes in veiligheid, wederzijds respect en vertrouwen gedeeld kunnen worden. In een aangename omgeving door middel van training en peroonlijke coaching. Indien wenselijk verbindingen of samenwerkingen leggen die het bedrijf of de ondernemer op dat moment ten goede komt.
Missie: zoveel mogelijk ondernemers helpen om te kunnen blijven bestaan, te groeien en persoonlijk te ontwikkelen door de focus te leggen op de mens achter de onderneming en de effecten daarvan helder te krijgen. Teveel ondernemers hebben zorgen en minder plezier. Dit alles vanuit een diep fundament van helpen en het gunnen van een succesvolle onderneming.